Bestuur DokNoord

Even voorstellen

Christiaan Spijker

Ik ben Christiaan Spijker, één van de drie huisartsen in Noord- en Zuidbroek. Samen runnen wij de huisartsenpraktijk in het gezondheidscentrum.

Het huisartsenvak vind ik het mooiste vak in de gezondheidszorg. De huisarts is de spin in het web van hulpverleners. Wij zijn van alle markten thuis, kennen onze patiënten en leveren als geen ander zorg op maat. Vaak samen met andere disciplines.

Met veel plezier begeleid ik co-assistenten en leid ik nieuwe huisartsen op. Ik hoop door mijn eigen enthousiasme jonge collega's warm te maken voor ons vak, om de hoge kwaliteit van zorg die de Nederlands huisarts levert ook voor de toekomst te waarborgen – een zaak die mij na aan het hart ligt! 

Om deze reden ben ik ook toegetreden tot het bestuur van DokNoord, uiteindelijk moeten wij als huisartsen gezamelijk ons mooie vak immers ook goed organiseren en toekomstbestendig maken! Binnen DokNoord beheer ik de portefeuille huisartsenspoedzorg, een onderwerp dat me goed ligt omdat ik jarenlang zitting heb gehad in de Raad van Afgevaardigden.   

Ik vind het belangrijk om als collega's met elkaar in gesprek te blijven en sta daarom altijd open voor overleg en ideeën.